«

»

Крем против бръчки с екстракт от охлюви

Козметика със секрет от охлюви

Козметика със секрет от охлюви

Купете от тук!

HELDIVA Prima® – Програма за красота със Секрет от охлюви и Алое Вера

Революция в поддържането на Вашата кожа!

Днес хората все повече осъзнават, че Майката Природата има Отговор за много от техните здравни и козметични проблеми и потребности. Няма по-добро от многобройните и уникалните рецепти, създадени в нейните лаборатории. Водени от това, ние решихме да се докоснем до нейните тайни и да се опитаме да ги направим достъпни, чрез включването им в ефективна, безопастна натурална българска козметика – мечтата на всяка съвременна жена.

Козметичните продукти от трите серии HELDIVA Prima®, съдържащи Snail Secretion Filtrate са иновативни козметични продукти, специално формулирани и насочени към различни възрасти: HELDIVA Prima® 20+, за мазна, чувствителна и склонна към акне кожа, HELDIVA Prima® 35+, за нормална кожа и HELDIVA Prima® 45+, за суха кожа. Активните принципи пенетрират дълбоко в кожата и спомагат за нейното хидратиране и изглаждане, регулират себума, свиват порите и изграждат защитна бариера срещу неблагоприятните външни фактори.

Козметичните формулациите от Сериите HELDIVA Prima® са създадени на база съвременни иновативни и революционни концепции в козметологията и включват най-добрите и ефективни натурални съставки като:

Snail Secretion Filtrate (Секрет от охлюви) – една синергична микстура притежаваща реконструктивно и реновационно действие върху естествените процеси в кожата, стимулирайки и ускорявайки клетъчния растеж, генерирайки бърз транзит между отделните слоеве на кожата. Комбинираното действие на компонентите от Snail Secretion Filtrate, съдейства за увеличаване на меланина (естествен УВ-филтър на кожата) в клетките. Този природен течен ингредиент, продуциран от кафявия градински охлюв (вид Helix Aspersa Muller) протектира, овлажнява, реновира и стимулира регенерацията при кожните увреждания като: акне, белези от акне, бръчки, светлочувствителност, а също така възрастови петна, мелазма, дерматити и слънчево изгаряне. Snail Secretion Filtrate е комплекс от сложни, биологично активни структури, като протеогликани, глюкозамингликани, гликопротеинови ензими, хиалуронова киселина, пептиди (съдържащи мед), антимикробни пептиди и трасови елементи (Cu, Zn, Ca+2, Fe). Той е естествен балсам, съдържащ 7 ценни биологично-активни вещества – алантоин, колаген, протеини, еластин, витамини, естествени антибиотици и гликолова киселина и може да се счита за хипоалергичен, недразнещ и подходящ за хора с чувствителна кожа, реагираща със зачервяване при контакт с ретиноиди или алфахидрокси киселини. Съставките не предизвикват желания резултат поотделно. Тяхната сила е в съвместното им действие (синергизъм). Присъствието на тези биологични ингредиенти стимулира възстановителните процеси в кожата.

Aloe Barbadensis Gel – съдържа гликопротеини, притежаващи антивъзпалителни свойства и реконструктивно действие върху кожата със силно изразен хидратиращ ефект. Сред най-положителните свойства на тази биологично активна съставка са антивъзпалителните, антибактериалните и антиоксидантните. Антиоксидантите се борят с разрушителните „свободни радикали” – нестабилните съединения, които се образуват при обмяната на веществата и изобилстват в замърсителите на околната среда. Смята се, че те са причинители на много болести, включително някои форми на рак, както и че ускоряват процеса на стареене. Повечето от съставките не предизвикват желания резултат поотделно. Силата на тази биологична микстура, извлечена от Алое вера е в синергичното действие на нейните компоненти: Аминокиселини, Захари, Сапонини, Минерали, Витамини, Ензими, Лигнини, Антракнини, Растителни стерони, Салицилова киселина.

Rose Petals – Certified Organic Dried Herb – този ароматен прах от венчелистчетата на Роза Дамасцена е богат на Витамин С. Установена е, също така и висока биологична активност: противовъзпалителна, противомикробна. Притежава изразен ексфолиращ и стягащ ефект, стимулира кръвообръщението и придава добър релаксиращ аромат на маските за лице.

Chamomile Flowers – Certified Organic Dried Herb – Отдавна използувана от народната медицина, лайката навлезе широко и в научната козметология за освежаване на кожата и за поддържане цвета на русите коси. Проучени са нейният състав и действие. В цветовете от лайка се съдържат и флавоноидни гликозиди с агликони апигенин, лутеолин, кверцетин, патулетин. Съдържат се още и слузни вещества, стероли, горчиви вещества и мастни киселини. Най-важната действуваща съставка на е хамазуленът. Лайката е с доказано противовъзпалително, антисептично, успокояващо, потогонно и други действия, което я прави предпочитана билка за приложение в козметични продукти.

Calendula Petals – Certified Organic Dried Herb – За пръв път терапевтичните качества на невена се споменават в писанията на древните гърци. Днес лековитата сила на оранжевото цвете е неоспорим, научно доказан факт. Категорично е установено, че заради изключително високото съдържание на мощни антибактериални и противовъзпалителни агенти това растение е най-добрият естествен дезинфекант, познат до момента. Неоценимо е въздействието при кожни раздразнения, дерматити и др. Всичко това е резултат от действието на активните принципи в неговия състав: календулин, сапогенин, каротин и др. каротиноидни вещества, фитостерин, смоли, горчиво вещество-календин, органични киселини, етерично масло, глюкозиди, витамин С, слузни вещества.

Предлаганата възстановителна програма със Сериите HELDIVA Prima® 20+ , HELDIVA Prima® 35+ и HELDIVA Prima® 45+ , съдържащи Секрет от охлюви в комбинация с Алое Вера включва:

Стъпка 1: Почистване два пъти на ден (сутрин и вечер) с Тоалетен сапун за лице HELDIVA Prima®.

Стъпка 2: Тонизиране и дълбоко хидратиране два пъти на ден (сутрин и вечер) с Мултифункционален интензивен регенериращ серум HELDIVA Prima®.

Стъпка 3 (сутрин): Дневни грижи за кожата на лицето с Хидратиращ гел за проблемна кожа / Хидратиращ крем-гел за нормална кожа (дневен) / Хидратиращ крем-гел за суха кожа (дневен) от серията HELDIVA Prima®, предназначена за типа на Вашата кожа.

Стъпка 4 (вечер): Вечерни грижи за кожата на лицето с Хидратиращ гел за проблемна кожа или с Подхранващ и ревитализиращ крем за нормална и суха кожа (нощен) от серията HELDIVA Prima®, предназначена за типа на Вашата кожа.

Стъпка 5: Подхранване кожата на лицето и поддържане на нейната еластичност един път седмично с помощта на Маска за лице HELDIVA Prima®.

Ние станахме приятели на Майката Природа!

Станете и Вие, използвайки сериите HELDIVA Prima® 20+ , HELDIVA Prima® 35+ или HELDIVA Prima® 45+ !

Купете от тук!